top of page
Etsi
  • Writer's pictureKatja Stefanovic

tarina teoksesta 'aamu hämärä'


"En melkein voi uskoa, että tämä on todellista, minä puhuin mielessäni. Tuo taianomainen ja lumoava tunne oli vallannut minut niin totaalisesti, että se oli herättänyt minut aamuviideltä. Nyt minä tiesin miltä tuntuu, kun on "perhosia vatsassa" - niin kuin sanotaan. Siltä rakkaus tuntui minun kehossani juuri nyt. Hivelin käsivarteni kohtaa, jossa hänen kosketuksensa tuntui vieläkin. Silmät suljettuina hymyilin kuin huumaantunut, kunnes sain idean. Koska energiatasoni tuntuivat olevan huipussaan, miksi en käyttäisi hyväkseni aamun kauneutta ja lähtisi ulos valokuvaamaan?

Pomppasin istumaan sängyn reunalle ja pujottauduin tuolilla lojuvaan kesämekkooni. Nappasin kameran käteeni ja kipitin eteiseen. Pujotin jalkani sandaaleihini ja heitin hartioilleni neuleen aamun viileyden varalta.

Minulle rakkaan puutarhan kukkaset pilkottelivat jo tuonnempana. Kulkemallani metsäpolulla vesipisarat kimmelsivät lehtien päällä aivan liian täydellisesti ottamatta niistä kuvaa, joten kyyristyin tallentamaan niistä osan kameraani. Tullessani puutarhaan, seisahduin romanttisuutta huokuvaan kohtaan, jota en aikaisemmin ollut huomannut valokuvata. Ehkäpä aistini olivat rakkaudesta niin herkistyneet, että näin kaiken eri silmin. Olin täysin lumoutunut aamuyön sinisestä hämärästä, ja juuri nyt minua ei harmittanut lainkaan, että olin herännyt kesken unieni. Tunnelma, jonka juuri tähän valokuvaan sain tallennettua, oli yhtä kaunis, kuin tunne minun sisimmässäni."


Katja Stefanovic


Teos 'Morning Twilight' / 'Aamu Hämärä', koko 70 x 60 x 3.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page