top of page
IMG_20230720_211843_edited_edited.jpg

Katja

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan taiteeseeni ja sitä kautta myös minuun. Rakastin piirtämistä ja maalaamista jo pienenä tyttönä, mutta vasta viime vuosina olen löytänyt sisälläni olevan, intohimoisen taiteilijan. Tämä johti siihen, että vuonna 2021 aloitin luomaan taidetta yrittäjänä nimellä Katja Stefanovic Art Design.

 

Siveltimeni jälki on tarkkaa ja mietittyä, silti intuitiivista. Maalaan akryyliväreillä rohkeita ja värikkäitä teoksia, kuin myös maanläheisiä ja seesteisiä teoksia. Taiteeni voi olla jotakin aihetta esittävää, tai täysin intuitiivista ja abstraktia värien sekä muotojen tanssia, tai jotakin tältä väliltä. Pyrin luomaan kankaalle aina yhtä aikaa harmoniaa ja näyttävyyttä, asiakkaan toiveiden mukaisessa suhteessa.

 

Mieleinen taideteos on upea sisustuselementti, joka voi voimaannuttaa, rauhoittaa ja puhutella sisintä. Minulta saat taidemaalaukset jotka vangitsevat katseen ja tuovat sisustukseen ylellisyyttä.

 

Minulle on hyvin tärkeää, että taideteos miellyttää sinua. Tunnen olevani etuoikeutettu, jos saan luoda kotiseinällesi tai työpaikallesi tunteita herättävää taidetta ja olla näin osana juuri sinun näköistä, ainutlaatuista elämänmatkaasi.

Katja Stefanovic

bottom of page