top of page

Tilaus- ja sopimusehdot

Katja Stefanovic Art Design

stefanovic.katja (a) gmail.com

+358 40 912 8368

Myymme tuotteita yrityksille sekä täysi-ikäisille yksityishenkilöille. Toimitusehdot ovat voimassa 01.05.2021 alkaen. Toimitusehdot saattavat muuttua, joten tutustuthan niihin aina tilatessasi meiltä.

Tuotteet ja tuotteiden hinnat

Tuotteiden ominaisuudet ja hinnat on esitetty kunkin tuotteen tuote-esittelyn yhteydessä. Tuotteiden hinnat sisältävät arvolisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin, joten tarkastathan hinnat ennen kuin hyväksyt tilauksen. Asiakas hyväksyy toimitusehdot tilauksen yhteydessä.

Toimitustavat ja toimituskulut

Yleisimmät toimitusaikamme kotimaassa ovat 2-7 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tilauksen aina mahdollisimman nopeasti. Tilauksesta veloitettavat toimituskulut koostuvat tuotteesta (esim. paino, pakkaus) ja valitusta toimitustavasta. Toimitustavat ovat matkahuollon ja postin paketit. Toimitamme taideteoksia myös ulkomaille. Toimitusajassa eroja kohdemaasta riippuen.

Tilaaminen ja sopimus

Voit tilata tuotteita sivuiltamme lähettämällä siitä viestin sähköpostiosoitteeseemme tai soittamalla. Tilaustyöt tilataan samalla tavalla. Tilatessasi meiltä, sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen toimitusehtoihimme. Ymmärrät, että hyväksymäsi ja vahvistavamme tilaus on sitova ja luo näiden toimitusehtojen kanssa välillemme sopimuksen (paitsi myöhemmin mainittava asiakkaan peruutusoikeus).

Maksaminen ja maksuehdot

Toimitamme sinulle laskun laskutuspalvelumme kautta heti tuotteen lähetyksen jälkeen kymmenen vuorokauden maksuajalla. Osa-maksu on mahdollinen näin sovittaessa. Maksun viivästyessä maksumuistutuslaskuun lisätään viivästymiskulut. Maksamatta jättäminen johtaa perintätoimiin.

Peruutusoikeus ja palautusehdot

Tarkistathan toimituksen heti sen saatuasi. Jos tuote on kadonnut tai vioittunut lähetyksen aikana, tai se ei muuten vastaa tilaustasi/odotuksiasi, niin ilmoitathan tästä ystävällisesti mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14vrk:n kuluessa vastaanottamisesta. Tämän jälkeen sovimme kuinka saamme asian korjattua.

 

Meille on tärkeää, että tilaamasi tuotteet miellyttävät sinua. Asiakkaillamme on suomen kuluttajasuojalain mukainen 14:sta päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli tuote ei täytä odotuksiasi, voit palauttaa sen postituskulujen hinnalla 14vrk:n kuluessa vastaanottamisesta mikäli tuote on käyttämätön ja todistetusti siinä kunnossa jossa sen vastaanotit, ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat ehjinä tallella. Halutessasi tehdä palautuksen, otathan aina ensin ystävällisesti yhteyttä. Mikäli olet jo ehtinyt maksaa tuotteen, palautetaan tuotteen hinta tilillesi.

Emme vastaanota palautuksia yli 14vrk kuluttua sen vastaanottamisesta.

Toimituksen noudotta jättäminen ei ole virallinen peruutus, vaan perimme kaikki toimituskulut loppusummastasi.

ALENNUSTUOTTEILLA EI OLE VAIHTO- TAI PALAUTUSOIKEUTTA.

Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Palautusta lähettäessä:

- Ilmoita palautuksesta meille sähköpostiin tai soittamalla

- Pakkaa ja suojaa tuote huolellisesti (katsothan, ettei mikään paina taulun kankaaseen lommoja).

- Liitä palautuksen mukaan nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

- Toimita lähimpään postitoimipaikkaan. Kiitos.

Palautusosoitteemme on:

Katja Stefanovic Art Design

Hinaajakatu 4 B 55

15140 LAHTI

Finland

Vastuun rajoitus

Katja Stefanovic Art Design ei vastaa mistään tilaukseen tai toimitukseen tai tuotteeseen liittyvästä, tai mistään edellä mainitusta aiheutuneesta välillisestä tai välittömästä tai muusta vahingosta paitsi siihen asti kun pakottava määräys kuluttajansuojalaissa tai muussa pakottavassa laissa on kyseisen vahingon osalta toisin määrännyt.

Erimielisyydet

Pyrimme sopimaan tilaustasi koskevat mahdolliset erimielisyydet ensisijaisesti sopimalla, joten otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, voidaan silloin asia viedä kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Asiakas suhde

Katja Stefanovic Art Design käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

 

Katja Stefanovic Art Design sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

bottom of page